over ons

Vintage hotel Middelburg

 

Welkom bij Hotel aan de Dam. Ons kleinschalige, kleurrijke en gezellige hotel is gesitueerd in het centrum van Middelburg op loopafstand van de markt met alle gezellige cafeetjes, de winkelstraat met zowel de bekende ketens als authentieke lokale winkeltjes, musea en zelfs een filmhuis. Speur door de oude plaatjes bij koffiezaakje ‘Robuust’, neem een kijkje in de indrukwekkende boekwinkel ‘de Drvkkery’ waar u tevens heerlijk kunt lunchen of neem plaats op een van de sfeervolle terrasjes in het zonnetje.

Hotel aan de Dam is een uniek monument uit 1500. Al onze Suites en Deluxe Suites hebben de sfeer van oude tijden met het comfort van vandaag. Wij hebben 13 kamers, elk uniek ingericht. Op de begane grond vindt u een standaard, Suite en Deluxe Suite. Op de 1e etage bevinden zich onze overige twee Suites en 2 Deluxe suites en op de 2e etage zijn onze comfort double rooms en overige standaard kamers gesitueerd. Helaas zitten wij aan monument restricties vast en hebben wij hierdoor geen lift.

Al onze kamers zijn geschikt voor twee personen maar kunnen als eenpersoonskamer gebruikt worden. Het standaard comfort van al onze kamers bestaat uit een comfortabel bed, een Bose Sound dock, een flat screen tv, handzeep en douchegel/shampoo van ‘The Spa Collection’, Nespresso koffie apparaat, thee, Zeeuwse babbelaars en een flesje water. Daarnaast is er een minibar aanwezig met drankjes en snacks en heeft een groot aantal kamers een platenspeler met bijbehorende platen.

Ons ontbijtbuffet bestaat uit verse lokale producten en wordt geserveerd in onze sfeervolle ontbijtruimte. Wij hebben verse koffie, thee of cappuccino en serveren op verzoek een lekker eitje, gekookt of gebakken naar uw wens, al dan niet met Zeeuws spek. Natuurlijk mag een Zeeuwse bolus hierbij niet ontbreken. Indien u dieetwensen heeft, geeft u deze dan alstublieft tijdig aan ons door. Dan zullen wij ons uiterste best doen om ook voor u een overheerlijk ontbijt te verzorgen. Indien het weer het toe laat kunt u uiteraard in onze prachtige tuin ontbijten.