kamers

Vintage hotel Middelburg

 

DELUXE SUITE Vanaf € 115.00

Ons hotel heeft 3 Deluxe Suites waarvan 1 op de begane grond. Onze Deluxe Suites zijn zeer ruim van opzet en hebben diverse stijlkenmerken van de vorige eeuwen. Onze Deluxe Suite op de begane grond aan de achterzijde beschikt over een houten vloer, dubbele douche en heeft toegang tot de tuin. Eén van de Deluxe Suites op de eerste etage bevindt zich aan de voorzijde van het pand en beschikt over een bad met douche. De tweede Deluxe Suite heeft uitzicht op de tuin en heeft zowel een dubbele douche als houten bad. Al onze Deluxe suites hebben een Auping bed, een zithoek en beschikken over een platenspeler met platencollectie. Daarnaast heeft elke Deluxe Suite een minibar met drankjes en snacks (tegen betaling), een Nespresso koffie machine en theefaciliteiten. Het tweepersoonsbed is opgedekt met 2 1-persoonsdekbedden. Op verzoek dekken wij het bed op met een 2-persoonsdekbed.

Voorkeur voor een kamer? Geef uw voorkeur aan als opmerking bij de reservering. Op basis van beschikbaarheid proberen wij rekening te houden met uw voorkeur.

Boek nu

SUITE Vanaf € 100.00

Ons hotel beschikt over 3 suites waarvan 1 op de begane grond aan de voorzijde van het pand. Deze Suite beschikt over een badkamer met douche en heeft een houten vloer. Eén van de Suites op de eerste etage heeft uitzicht over de Dam en beschikt over een badkamer met douche. Onze tweede Suite bevindt zich aan de achterzijde van het pand en beschikt over een bad met daarin een douche. Alle Suites zijn ruim opgezet en beschikken over een zithoek, een flat screen tv, Bose Sound dock en een platenspeler. Daarnaast hebben al onze Suites een Nespresso koffie machine, thee faciliteiten, een minibar met drankjes en snacks (tegen betaling). Het tweepersoonsbed is opgedekt met 2 1-persoonsdekbedden. Op verzoek dekken wij het bed op met een 2-persoonsdekbed.

Voorkeur voor een kamer? Geef uw voorkeur aan als opmerking bij de reservering. Op basis van beschikbaarheid proberen wij rekening te houden met uw voorkeur.

Boek nu

COMFORT DOUBLE ROOM Vanaf € 100.00

Deze kamer bevindt zich op de tweede etage aan de voorzijde van het hotel. Op de kamer bevindt zich een flat screen tv, een Bose Sound dock, Nespresso koffie machine, thee faciliteiten, een minibar met drankjes en snacks (tegen betaling), een platenspeler en een zithoek. De ruime en lichte badkamer heeft beschikking over een bad met douche, een dubbele wastafel en toilet. Het tweepersoonsbed is opgedekt met 2 1-persoonsdekbedden. Op verzoek dekken wij het bed op met een 2-persoonsdekbed. Ook kunnen we hier twee enkele bedden van maken.

Boek nu

COMFORT DOUBLE ROOM MET SLAAPBANK             Vanaf € 72.25

Deze kamer bevindt zich op de tweede etage aan de voorzijde van het hotel. Op de kamer bevindt zich een flat screen tv, een Bose Sound dock, Nespresso koffie machine, thee faciliteiten, een minibar met drankjes en snacks (tegen betaling), een platenspeler en een klein keukentje met zithoek. De kamer beschikt over een badkamer met douche. Het tweepersoonsbed is opgedekt met 2 1-persoonsdekbedden. Op verzoek dekken wij het bed op met een 2-persoonsdekbed. Daarnaast bevindt zich in de slaapkamer een slaapbank waardoor de kamer ideaal is voor een gezin met 2 kinderen of deze eventueel gebruikt kan worden als extra bed voor 1 volwassene.

Boek nu

STANDARD DOUBLE ROOM Vanaf € 90.00

Wij hebben 3 standaard kamers waarvan 1 op de begane grond en 2 op de tweede etage. Al onze standaard kamers beschikken over een badkamer met douche, een comfortabel bed, Nespresso machine, thee faciliteiten, flat screen tv, Bose Sound dock en een minibar met drankjes en snacks (tegen betaling). Het tweepersoonsbed is opgedekt met 2 1-persoonsdekbedden. Op verzoek dekken wij het bed op met een 2-persoonsdekbed. Van de twee persoonsbedden op de tweede etage kunnen wij op verzoek twee enkele bedden maken.

Voorkeur voor een kamer? Geef uw voorkeur aan als opmerking bij de reservering. Op basis van beschikbaarheid proberen wij rekening te houden met uw voorkeur.

Boek nu

SMALL STANDARD DOUBLE ROOM Vanaf € 90.00

Een kleinere standaard kamer op de 2e etage gelegen maar verder van dezelfde gemakken voorzien als onze standaard kamers. Een badkamer met douche, een comfortabel bed, Nespresso machine, thee faciliteiten, flat screen tv, Bose Sound dock en een minibar met drankjes en snacks (tegen betaling). Het tweepersoonsbed is opgedekt met 2 1-persoonsdekbedden. Op verzoek dekken wij het bed op met een 2-persoonsdekbed. Ook kunnen wij hier twee enkele bedden van maken.

SMALL STANDARD DOUBLE ROOM MET EXTERN TOILET Vanaf € 90.00

Ons kleinste kamertje met privé toilet op de gang. Verder beschikt de kamer over een douche en wastafel, een comfortabel bed, Nespresso machine, thee faciliteiten, flat screen tv, Bose Sound dock en een minibar met drankjes en snacks (tegen betaling). Het tweepersoonsbed is opgedekt met 2 1-persoonsdekbedden. Op verzoek dekken wij het bed op met een 2-persoonsdekbed. Ook kunnen wij hier twee enkele bedden van maken.